Popis
Fondue vymysleli švýcarští alpští pastýři, kteří žili daleko od civilizace a jedli jen to, co si sami vyrobili − chléb a sýr. Teplé sýrové omáčky připravovali z jednoho až dvou druhů sýra a vína nebo třešňovice. Až mnohem později vznikly další kombinace. Pro snadnou přípravu masových fondue se nejlépe hodí kuřecí či libové vepřové maso.  Nakrájíte ho na kostky a předem orestujete na oleji nebo povaříte. Masové kousky pak nabodáváte na jehlice a máčíte v rozpuštěném sýru nebo v různých omáčkách. Obsah sady: 1x hrnec na fondue nerezový 1x nerezový poklop proti stříkání 1x chromový stojánek 1x hořák 1x kolotoč Akazie 6x keramická miska bílá 6x nerezová lžička na fondue s dřevěnou rukojetí 6x nerezová vidlička na fondue s dřevěnou rukojetí.

Značka KELA

EAN: 4025457664700