Popis
Himálajský solný kámen BBQ promění Vaše grilování na gastronomickou extravaganci. Použití je snadné. Jednoduše namažete horní povrch olejem a solný kámen začněte pomalu ohřívat až po optimální teplotu. Kámen BBQ je vhodný pro grilování masa, ryb, korýšů, ale i zeleniny nebo dokonce jako chlazený servírovací talíř pro sushi nebo čerstvé ovoce.   Po použití solný kámen oškrábejte nebo otřete a udržujte ho v suchu do dalšího použití.   Příprava na grilování: Krok 1: Lehce namažte horní povrch himalájských solných bloků olejem.   Krok 2: Pomalu zahřívejte solný blok, aby nedošlo k popraskání. Ideální je zahřívat bloky prvních 20 minut při nízké teplotě. Dalších cca 20 minut zvyšte teplotu na střední stupeň.   Krok 3: Jak otestuji optimální teplotu? Pokapejte bloky pár kapkami vody. Syčí-li, jste připraveni na grilování. Krok 4: Pro otáčení masa, zeleniny, mořských plodů,. používejte kovové kuchyňské nástroje (ne plast). Bloky můžete nechat na grilu a grilovat i několik hodin. Krok 5: Po ukončení grilování nechte solné kameny zcela vychladnout na pokojovou teplotu. Krok 6: Bloky oškrábejte od přilepené hmoty a otřete čistým hadrem. Čím méně budou solné bloky v kontaktu s vodou, tím lépe :-)   Odkazy: O značce Rivsalt ZDE. Produkty Rivsalt ZDE.  .

Vlastnosti produktu

dostupnost skladem

Značka rivsalt

EAN: 7350000766639