Popis
Kapacita udírny Kaiserova 250' je největší mašina z mojí nabídky. Nalifrujete do ní 130 klobás, 60 ryb, nebo 45 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova 250' má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa pro uzenej proviant. Použití udírny Kaiserova 250' je oblíbená na zahrádkách restaurací nebo v rybárnách. Pokud ale nejste žádní troškaři a zmáknete jí pořádně nafutrovat, bude jí to jisto jistě slušet i u vás na zahradě. Rozměry udírny: 60 x 145,5 x 41 cm Objem komory: 54 x 130 x 38 cm Kapacita potravin: 45 kg Váha udírny: 55 kg Materiál: Nerezová Max. provozní teplota: 150°C Provozní náklady: ca. 5 kč / hod. Výkon spirály: 2000 W Ekonomická Po vyjmutí spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem, resp. založit žhavý základ, který pak doplňujete mokrou hrubou štěpkou. Když půjdeme do důsledku, tak k uzení v Kaiserovo 250' nepotřebujete žádný zdroj energie. Jednoduchá Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil. Fortelná Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata pak umožňuje celoroční provoz při stabilní teplotě uvnitř udírny. Navíc prodloužená záruka 5 let je na sichr. Základní výbava Kaiserovo 250' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení Topeniště se spirálou Kaiserův teploměr Odkapová miska 3 x rovný rošt 5 x Háček ve tvaru S 5 x Háček ve tvaru U 4 x Tyčky k zavěšení Regulace komínku Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S elektrickou spirálou je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň Krok 1 Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně. Krok 2 Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete. Krok 3 Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min. ) a doplňujte mokrou štěpkou. Máte-li raději videa, mrkněte na můj youtube. najdete zde mimo jiné i postup, jak tu naší fortelnou padesátku rozhicovat. Uzení je kumšt Moje elektrická 250' je ideální udírna pro všechny, kdo se chtějí vrhnout do uzenářského řemesla s plnou vervou. Tak raušovní uzení! Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!.
Vlastnosti produktu
materiál | nerez |
druh topení | topeniště s el. spirálou a na dřevo |
externí odvod kouře | napojení na komín |
sezóna uzení | celý rok (udírny s izolací) |
zaměření | komerční použití |
velikost udírny | velká udírna |
model udírny | "250" |
Značka Kaiser
EAN: 8595561301137