blog-post image

Tipy na dárky k Vánocům

Vánoce jsou opět za dveřmi a vy si opět lámete hlavu s tím, co komu koupit, aby to bylo originální, praktické a zároveň aby to nebyl opakovaný dárek či něco, co už doma je. Nic vás nenapadá? Nevadí. V tomto článku se dozvíte pár rad a tipů, co komu na Vánoce věnovat.

Tipy na dárky jsem rozdělila do kategorií, aby se vám jednoduše hledalo to, co potřebujete.

Dárky pro ženy

Výběr dárku pro ženu se zdá být mnohem složitější, než ve skutečnosti je. Většina žen totiž nelpí na extra originálních darech. Záleží jim především na překvapení, nápadu, a hlavně na praktičnosti. Důležité pro ženy je, aby se nestalo, že byste loni koupili to samé, co letos. Na to si dejte pozor. 

Hairstylingová výbava

Pomůcky na tvorbu skvělých účesů. To ocení nejedna žena. Ženy tráví spoustu času tím, že se upravují, aby se líbily hlavně mužům. Proto jejich pomůcky mohou trpět a mít kratší životnost než jakékoliv jiné spotřebiče. Proč tedy ženě nedopřát novou kulmu ještě předtím, než se jí ta, co má doma pokazí?  

Magnet 3Pagen Kartáč na vlasy Haar styler

Obr.: Magnet 3Pagen Kartáč na vlasy "Haar styler" 

Aromalampa

Aroma lampa je dárek, kterým nic nezkazíte. Každá žena má ráda provoněnou domácnost a svíčky. Aromalampy jsou k zakoupení v mnoha velikostech, barvách a tvarech, takže můžete vybírat podle stylu domácnosti, do které lampu kupujete. 

Tescoma keramická ultrasonická aromalampa FANCY HOME, Sphere

Obr.: Tescoma keramická ultrasonická aromalampa FANCY HOME, Sphere

Peněženka

Peněženka je také skvělou volbou jako vánoční dárek. Žena ji má vždy u sebe, takže si pokaždé na vás vzpomene. Zároveň je to také příslušenstvím, které se opotřebovává, takže určitě se trefíte a žena bude mít radost, že má novou. Sama si novou totiž většinou nekoupí. Můžete vybrat mezi koženými, textilními a dalšími typy v různých tvarech a velikostech. 

Obr.: MICHAEL Michael Kors Peněženka béžová / tmavě béžová / zlatá / karamelová

Kabelka

Kabelka je nestárnoucí klasikou mezi vánočními dárky, avšak vždy potěší a určitě se ve skříni ženě neztratí. Kabelky můžete vybírat v nejrůznějších velikostech a tvarech a také z nejrůznějších materiálů. 

MICHAEL Michael Kors Kabelka  hnědá / tmavě hnědá

Obr.: MICHAEL Michael Kors Kabelka hnědá / tmavě hnědá 

Elektrokolo

Aktivní nebo možná i neaktivní ženy může potěšit elektrokolo. Díky němu mohou téměř bez námahy sportovat nebo si dojet bez auta na nákup. Můžete vybírat z několika druhů elektrokol, lišící se od sebe kvalitou, výkonem a cenou. Elektrokolo vybírejte především podle toho, kam s ním bude vaše žena vyrážet. 

Městské Elektrokolo Crussis E-Country 7.6 - Model 2021 19

Obr.: Městské Elektrokolo Crussis E-Country 7.6 - Model 2021 19"

Jóga podložka

Dalším tipem, co ženě můžete pořídit, je podložka na cvičení. Tedy tu ocení především ženy, co mají rády jógu, či nějaké posilování a cvičení na zemi. Podložky na cvičení se od sebe liší tloušťkou, materiálem, velikostí a barvami. 

MASTER Yoga EVA 4 mm - 173 x 60 cm - růžová

Obr.: MASTER Yoga EVA 4 mm - 173 x 60 cm - růžová

Dárky pro muže

Muži jsou obecně, co se týče dárků, relativně nenároční. Jsou to praktická stvoření, takže to, co potřebují si většinou koupí ve chvíli, kdy to potřebují. O to náročnější je jim vybrat něco, co již doma nemají a co jim udělá radost. 

Pásek

Skvělým tipem, co muži darovat je pásek. Pásků nikdy není dost, dají se kombinovat nejen s barvou bot, ale také doplní celkový dojem outfitu. Pásek můžete vybrat kožený, koženkový, textilní v různých barvách i v různých délkách.

LACOSTE Opasek  černá

Obr.: LACOSTE Opasek černá 

Spodní prádlo

Trenýrky, boxerky a slipy. Něco, čeho doma nikdy není dost. Muži mají zajímavé umění v tom své spodní prádlo extrémně rychle zničit. Proto nic nezkazíte tím, když mu pořídíte pár dalších kousků. 

Under Armour 3 PACK černých boxerek Under Armour černá XXL

Obr.: Under Armour 3 PACK černých boxerek Under Armour černá XXL

Činky

Řekla bych, že žádnému muži doma nechybí, nebo by spíš neměly chybět, alespoň nějaké činky. Je fajn, když si umí muž zacvičit a něco udělat pro sebe. Pokud je ten váš ještě nemá, tak mu je můžete pořídit. Zároveň v období karantén a lockdownů se hodí mít doma alespoň základní výbavu posilovacích pomůcek. 

SPARTAN Profi De Luxe 35 kg

Obr.: SPARTAN Profi De Luxe 35 kg

Sportovní hodinky 

Nejeden muž ocení sportovní hodinky. Dají se využívat jako klasické hodinky, které nám radí, kolik je zrovna hodin. Avšak zároveň jsou tyto hodinky propojeny skrz aplikace v telefonu, do kterého přenášejí počet kroků za den, tep a dalších spoustu jiných informací i sportovních aktivitách. 

Suunto CORE GRAPHITE CRUSH  NS - Multifunkční hodinky

Obr.: Suunto CORE GRAPHITE CRUSH NS - Multifunkční hodinky 

Prut

Každý vášnivý rybář má doma sbírku různých prutů. A každý jistě ocení, když mu pořídíte další. Tento prut je velmi kvalitní, ale zároveň za skvělou cenu. Určitě tímto prutem potěšíte každého rybáře. 

Delphin Prut Capri 3,6m 3,5lb 3díl Sada 1+1 ZDARMA

Obr.: Delphin Prut Capri 3,6m 3,5lb 3díl Sada 1+1 ZDARMA

Naviják 

Dalším kouskem rybářské výbavy, kterou ocení všichni rybáři, je naviják. Každý preferuje jiný, někdo má doma různorodou sbírku. Proč tedy tu sbírku nedoplnit dalším navijákem a udělat tak radost?

Zfish Naviják Hulk BT 9000

Obr.: Zfish Naviják Hulk BT 9000 

Dárky pro děti

Každý ví, že Vánoce s dětmi jsou kouzelnější než ty bez dětí. Děti mají své sny, píšou ježíškovi o svých přáních a my se snažíme jim splnit vše, co si přejí. Není nic hezčího než dětská radost. Pokud však děti nenapsaly dostatečně dlouhý seznam a vám došly nápady, zde máte pár tipů, co jim ještě můžete koupit. 

Zahradní domeček pro nejmenší

Plastový zahradní domek je skvělou volbou na zábavu pro vaše nejmenší dětičky v létě. Můžou si do něj chodit hrát, můžou do něj chodit odpočívat, můžou tam mít i kuchyňku či pískoviště. Fantazii se meze nekladou a zaručeně se s ním děti zabaví. 

Keter MY GARDEN HOUSE  - zelený

Obr.: Keter MY GARDEN HOUSE - zelený

Dřevěný zahradní domek s vyhlídkou

Ty větší děti ocení promakanější domeček ve výškách stromů. Nejen že si do něj mohou chodit hrát, ale můžou si do něj vodit kamarády, psát v něm úkoly, nebo pořádat přespávačky. Takový domeček se často stane velkou srdeční záležitostí každého dítěte. 

Marimex Dětský dřevěný domeček s žebříkem Vyhlídka - 11640372

Obr.: Marimex Dětský dřevěný domeček s žebříkem Vyhlídka - 11640372

Mikina 

Každý má rád pod stromeček alespoň nějaké “měkouše” tzv. měkké dárky. Nové kousky oblečení se vždy hodí. V zimním období jistě děti ocení to, co si rovnou mohou obléct, takže nová mikina jistě přijde vhod. 

Roxy - Dětská mikina

Obr.: Roxy - Dětská mikina

Tenisky

Tenisek není nikdy dost, v zimním období jsou tenisky levnější než v létě, a proto je super v tomto období nové tenisky koupit. Každý chlapec i dívka mají rádi, když můžou boty střídat a ladit je k nejrůznějším outfitům. 

TIMBERLAND Tenisky 'Sprint Trekker'  černá

Obr.: TIMBERLAND Tenisky 'Sprint Trekker' černá 

Kolečkové brusle 

Každý mladý sportovec nebo sportovkyně ocení nové kolečkové brusle, když z těch z loňska vyrostl. Některé kolečkové brusle jsou tzv. “rostoucí” což znamená, že se dají zmenšovat a zvětšovat zhruba o 4 čísla. Brusle se dají vybrat v mnoha barvách, velikostech a s různou velikostí koleček. 

Raven Vella dětské kolečkové brusle POUZE EU 40-43 (VÝPRODEJ)

Obr.: Raven Vella dětské kolečkové brusle POUZE EU 40-43 (VÝPRODEJ)

Kopačky 

Kopačky jsou důležitou součástí výbavy chlapců, co rádi hrají fotbal. Většina z nich dostává přes rok hodně zabrat, a proto se určitě budou nové kopačky pod stromečkem rozhodně hodit. Kopačky jsou v mnoha velikostech, barvách i s různými vlastnostmi. 

Kopačky Nike JR PHANTOM 3 ACADEMY FG

Obr.: Kopačky Nike JR PHANTOM 3 ACADEMY FG 

Dárky pro mazlíčky 

Pelech pro psa

V neposlední řadě určitě milovníci zvířat myslí na to, co koupit svým mazlíčkům. Pokud nakupujete pro pejska, tak určitě ocení nový krásný designový pelíšek, který je nejen pro něj skvělý, ale také stylový, takže se hodí do každé domácnosti. 

Antracitově šedý pelíšek pro psa Ego Dekor Cocoon, 60 x 40 cm

Obr.: Antracitově šedý pelíšek pro psa Ego Dekor Cocoon, 60 x 40 cm

Záchod pro kočky

Kočky ocení nový záchod. Ten starý už nepříjemně zapáchá a ani ony do něj nechtějí chodit. S příchodem nového záchodu nejen zmizí smrad, ale také se objeví další designový doplněk do vaší domácnosti. 

Modrá toaleta pro kočky CURVER Vintage

Obr:: Modrá toaleta pro kočky CURVER Vintage 

Závěrečné shrnutí 

Nezapomeňte dárky vybírat s rozvahou. Vždy se zamyslete nad tím, jestli dotyčný již danou věc nemá, nebo jestli ji opravdu potřebuje, či chce. Nezapomeňte také myslet na své finanční možnosti, nikdo nechce abyste se kvůli dárkům na Vánoce zadlužili. Každopádně vám přeji mnoho zdaru při výběru a spoustu radosti u vánočního stromečku. 

TOP produkty z kategorie Různé